Mijn turnpakjes

Juli 2010

Dit roze turnpakje van Adidas heb ik helemaal zelf gespaard.
Leuk om dan met mijn eigen centjes
iets mooi te kopen.
Deze foto is in Mexico genomen. Fantastische bestemming om prachtige foto's te nemen. Ik voelde me net een model om turnpakken te promoten.

Juli 2010

Voilà, de vakantie is begonnen
en daar hoort ...
een nieuw turnpakje bij.
Dit felgroen pakje van Adidas kreeg ik van mijn oma en opa.
Mercietjes hoor!!

Juli 2010

Voor mijn fantastisch rapport
kreeg ik van mijn mama en papa
een leuk cadeautje.
Ik moest niet lang nadenken ...
een turnpak natuurlijk.
Dit is er eentje van Nastia Liukin.
Sjiek hé!

Januari 2010

Peter Davy, tante An en nichtje Amélie hebben me dit turnpak gegeven als Nieuwjaarsgeschenk.
Het staat me beeldig vind ik.

Januari 2010

Van mijn mama en papa kreeg ik een nieuw turnpakje uit de nieuwe collectie voor mijn goede resultaten op school.
Ik noem dit mijn kameleonturnpakje
omdat het verandert van kleur.
Echt de max !!!!!

Januari 2010

Als Nieuwjaarscadeau
van mijn oma en opa kreeg ik dit turnpak met het logo
en de kleuren van de USA.
Leuk want ik ben een grote fan van
Nastia Liukin en Shawn Johnson.

Augustus - 2009

Oma en opa sponseren ieder jaar met een nieuw turnpak. Dit flashy roze met groen van Adidas sprong direkt in mijn ogen. Ik zal weer kunnen schitteren tijdens de vele trainingen.

Augustus - 2009

Nastia Liukin is één van de topturnsters in de wereld daarom ben ik heel blij dat ik dit turnpak voor mijn goede schoolresultaten van mijn mama en papa heb gekregen. Wie weet word ik later ook zo beroemd.

Augustus - 2009

Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe outfit. Deze keer heb ik gekozen voor een turnpak van Shawn Johnson. Het grote peace teken bestaat uit vele glittertjes. Deze speciale kleur viel onmiddellijk op en het staat me beeldig vind ik.

Januari - 2009

Joepie 8 jaar. Van mijn marraine en pepe in Frankrijk mocht ik kiezen welk cadeau ik wilde. De keuze was snel gemaakt een superblits turnpak natuurlijk. Bij het zien van dit turnpak was ik meteen verkocht. Mooie Franse kleuren en heel blinkend. Ik heb daar ook nog een mooi zilverenbroekje bij.
Ik schitter als een discobal.

Januari - 2009

Van mijn meter Marisa en nonkie Dimi kreeg ik dit mooi en elegant turnpakje als Nieuwjaarscadeau. Het is eentje van de nieuwe zomercollectie en was nog maar net in de winkel. Het paste me meteen en is ook in mijn lievelingskleur. Mijn vreugde kon weerom niet op. Ik voel me echt een turn"ster".

September - 2008

Dit turnpakje heb ik helemaal zelf verdiend door tijdens de vakantie veel boeken van de bibliotheek te lezen. Dit cadeau gaf me een goede stimulans want lezen deed ik niet zo graag. Lang moest ik niet kiezen, want eentje met lange mouwen kan ik goed gebruiken tijdens de kille ochtendtrainingen.

September - 2008

Oma en opa hebben voor mij dit turnpakje en broekje gekocht,
zodat ik tijdens mijn trainingen
kan schitteren in de turnzaal.
Ik vond het dan ook heel tof om
zoiets als cadeau te krijgen.
De kleur vond ik heel mooi
want die past enorm goed bij mijn website.

Juni - 2008

Dit is mijn eerste pakje dat ik zelf voor mijn goede schoolresultaten mocht kiezen . Het was dan ook een super moeilijke keuze. Ik heb er wel een twintigtal in de winkel gepast.

Juni - 2008

Dit turnpakje heeft mijn papa uit de rekken gehaald. Eerst vond ik het niet zo mooi, maar toen ik het aanhad wilde ik het niet meer loslaten.

Competitie turnpak - maart 2008

Dit seizoen mocht ik nog geen officiële wedstrijden turnen, want daarvoor was ik nog een jaartje te jong, maar ik wilde natuurlijk net zo'n pakje als de rest. Ik was dan ook heel fier dat ik dit voor de eerste keer voor mijn solo oefening op het mini-turnfeest mocht dragen. Dit pakje vind ik tot nu toe het mooiste.

Competitie turnpak - sept 2006

Dit is mijn eerste echte turnpakje. Het clubpakje van TK Vlamertinge. Ik heb het bij het begin van mijn prépupil seizoen gekregen van mijn papa en mama.